Oy Z-Trading Ltd

 Täyden palvelun cd/dvd/blu-ray monistus

Oy Z-Trading Ltd on vuonna 1983 perustettu audiovisuaalisten tallenteiden valmistukseen ja monistukseen keskittynyt erikoistalo. Aloitimme aikanaan c-kasettien monistuksella ja 90-luvun puolella siirryimme pikkuhiljaa cd-levyjen valmistukseeen. 2000-luvun puolella mukaan ovat tulleet dvd-ja blu-ray-levyjen monistus. Tarjoamme myös USB-tikkujen ja muistikorttien kopiointeja. Olemme olleet alalla pitkään ja aiomme jatkossakin olla, joten voit luottaa siihen että täällä vastataan puhelimeen ja mailiin vielä vuosienkin kuluttua. 

Työllistämme tällä hetkellä 8 henkilöä kokopäiväisesti ja projektikohtaisesti käytämme eri freelancereiden palveluja. Meiltä löytyy apu graafiseen suunnitteluun, koodaukseen, dvd- ja blu-ray -authorointiin, pakkaukseen ja logistiikkaan.

Vuosien varrella karttunut kokemus ja laaja yhteistyökumppaniverkosto takaavat sen, että mitä tahansa tarvitaankin, se järjestyy. Pystymme tarjoamaan vertaansa vailla olevan tuotevalikoiman ja toimitusajat jotka uhmaavat kaiken järjellisen ajattelun rajoja. Valtaosa toimeksiannoistamme on tosin ihan normituotteita normaaleilla toimitusajoilla, mutta sitten kun on se tilanne että kaikki kaatuu päälle, apu löytyy täältä.

Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tämä voi joskus tarkoittaa sitä, että aina et saa meiltä ihan sitä kaikkein halvinta tarjousta, mutta palvelun tasosta ja tuotteidemme laadusta emme tingi.

Asiakkaitamme ovat levy-yhtiöt, teollisuus ja yksityiset tuottajat.
Z-Trading Säynäslahdentie 12 panoraama